Sabies que...?

Nintendo labo: un mundo de cartón

nintendo

Per Guzmán Fernández, 1 ESO

Ahora que se van acercando las vacaciones de verano os informamos de un juego muy chulo, “Nintendo labo”. Se trata de un juego que incluye construcciones de cartón. Es necesario comprar la nintendo switch, porque sino no funcionaria el “toy-con”, es decir la construcción. Para jugar hace falta disponer de los “joy-con” que son los mandos de la consola, y la pantalla, que es donde se envía la información que transmiten los mandos. Por ahora solo hay dos kits: el variado, en el que hay cinco “toy-con”, o sea cinco construcciones posibles, y el del robot, en el que solo viene el robot pero el juego dura más y es más entretenido.

En mi opinión el mejor kit es el del robot.

Si queréis ver el vídeo informativo solo tenéis que pulsar aquí. 

Maig 2018

 

Mochi

mochi

Per Guillem Cerdan, 1r ESO

El mochi es un menjar japonès. En aquesta llengua s'escriu així:餅. Està fet amb un tipus d'arròs més dolç que el normal per això serveix per fer dolços, encara també l'utilitzen en plats salats i sopes. Un cop cuit l'arròs, s'aixafa i es fa una pasta que és molt enganxosa i suau. Queda molt bé amb bola de gelat, encara que a vegades hi posen fruits secs. 

Al Japó, avui dia, el mochi es menja tot l'any però sobre tot és costum prendre'n per Cap d'Any. És tradició cuinar-lo en un cerimonial anomenat mochitsuki.

Si en voleu provar i no us fa mandra entrar a la cuina us deixem aquest enllaç on trobareu una magnífica recepta.

Maig 2018

Salón del cómic

pop

Per Guzmán Fernández, 1r ESO

Este evento es una oportunidad para que los “frikis” sean ellos mismos y que se vistan de su personaje favorito de los còmics. Y a los que no les vaya mucho disfrazarse pueden ver los pabellones con exposiciones increíbles.

También hay talleres sobre dibujo y muchos otros. Por supuesto no faltan tiendas donde puedes comprar un montón de cosas, como un collar con algo de tu serie favorita, una taza con un dibujo cute kawaii, chapas con un meme y mucho más.

Este evento se celebra en Barcelona una vez al año. Sobre todo es interesante ver como van disfrazados los demás, si el disfraz está bien hecho es muy entretenido de ver. Personalmente opino que vale la pena ir para pasar un buen rato.

Maig 2018

 

YOMO

yomo

Per Guillem Cerdàn , 1r ESO
YoMo és el Youth Mobile, és a dir, el Mobile dels Joves. Cada any es celebra a Barcelona al mateix temps que el Congrés del Mobile. En el YoMo s’hi poden trobar les darreres novetats del camp de la ciència, la tecnologia i les matemàtiques relacionades amb els mòbils.

En aquesta exposició oberta a estudiants hi ha espectacles de teatre en viu, tallers interactius, i també es fan activitats pràctiques. El YoMo s'ha dissenyat per lligar a la vida real el que s’aprèn a l’aula mitjançant l’ús d’enginyoses aplicacions mòbils.

Animació i dibuix 3D

 pasted image 0

Per Maria Igon, 1rESO

L'animació en 3D ha estat molt present en les nostres vides tant en el cinema, com en els videojocs des de fa anys.

Aquests dibuixos o figures en 3 dimensions han estat molt utilitzades des de les més antigues fins a les més noves. Una de les pel·lícules més conegudes, dels començaments de l'animació 3D, és Toy Story.

Aquesta tecnologia també es pot utilitzar en el cas que un actor que estigui gravant una sèrie, o fent una pel·lícula no pugui acabar-la de rodar per alguna força major, com en el cas de la nova pel·lícula de Star Wars amb la princesa Leia (Carrie Fisher).

More Articles...