Recursos

Recursos generals.

Enllaç web Enciclopèdia Viquipèdia
Enciclopèdia de lliure accés i participació; edició en català.
2745
Enllaç web Traductor apertium
Traductor del Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics, Universitat d'Alacant.
2927
Enllaç web Tècniques d'estudi
Orientacions sobre tècniques d'estudi
3032
Enllaç web Enllaços sobre tècniques d'estudi
Pàgina amb diversos enllaços relacionats amb les tècniques d'estudi
805
Enllaç web Banco de imágenes y sonidos
Banco de imágenes y sonidos del Ministerio de Educación, Política Social y Deporte.
3107
Enllaç web Merlí
MeRLí és un repositori de recursos digitals educatius, desenvolupat pel Departament d'Educació, fruit del treball conjunt que la comunitat educativa ha realitzat en l'elaboració, catalogació i indexació dels propis recursos i materials produïts dins l'àmbit educatiu català.
3232
Enllaç web El terrat fotovoltaic de l'institut

Consulteu des d'aquesta pàgina web, les dades de producció d'energia elèctrica de les plaques fotovoltaiques instal·lades al terrat de l'institut.

Utilitzeu el nom d'usuari: zafra

i la contrasenya: aeb2013

2939
Enllaç web Testeando.
Testeando es una herramienta educativa y lúdica pensada para profesores y estudiantes de ESO y Bachillerato de los colegios españoles. Consiste en un juego de preguntas y respuestas, agrupadas por cursos y asignaturas y respondiendo a las materias escolares marcadas por el Ministerio de Educación. Las asignaturas de cada curso se dividen en diversos test que corresponden con las diversas unidades temáticas de cada una de aquellas. En cada partida, el juego plantea diez preguntas con cuatro respuestas distintas, de las que solo una de ellas es correcta. Las preguntas acertadas puntúan positivamente en función del tiempo tardado en responder, mientras que las falladas restan puntos al resultado final. Durante el transcurso del juego, el alumno puede hacer uso de hasta tres comodines (50%, 2x1, La clase) para responder a las preguntas. Tras cada partida, el alumno puede volver a jugar al mismo test con las mismas preguntas para repasar conceptos, o jugar con nuevas preguntas sobre el mismo tema. También puede cambiar de test o de asignatura.
2447
 Institut Juan Manuel Zafra

Rogent 51 - 08026 Barcelona - Tel.: 934 350126 - 934 351 512 - Fax: 934 502 029 - email: iesm-jmzafra@xtec.cat
logo_consorci LOGO.ESCOLES.S.HORITZONTAL.1.COLOR