No t'ho perdis

L'adolescència

adoles

Per Ona Arnau, 1r ESO

L’adolescència, he pensat en aquest tema perquè ja estic en aquesta etapa però no sé ni per on començar...
L’adolescència és un període que arriba tard o d’hora a les nostres vides i que forma part de nosaltres durant molt de temps. Està classificada de la següent manera segons la pàgina web d’Adolescents.cat:

Pre-adolescència (edats aproximades 10-11 anys):
És l'etapa final de la infantesa, on els primers conflictes adolescents comencen a aparèixer. Comença la preocupació pel tema físic, et comencen a molar les primeres noies/nois, i comences a tenir un cercle d’amistats molt marcat i molt important per a tu.

The big bang theory

hola

Per Guzmán Fernández, 1r ESO

The big bang theory es una serie de televisión producida en los Estados Unidos que se empezó a emitir en el 2007 y está previsto que termine en el 2019, después de doce temporadas.

¿De qué va esta sèrie?

La sèrie està centrada en tres científicos físicos (Leonard Hofstadter, Sheldon Cooper y Rajesh Koothrappali), un ingeniero aeroespacial (Howard Wolowitz) y la vecina de Leonard y Sheldon (Penny), camarera y aspirante a actriz. Todos ellos viven en Pasadena, California.

Els shimejis

 shimejis

Per Guillem Cerdan, 1r  ESO

Avui us presentem els shimejis! N'heu sentit a parlar? Els shimejis són uns personatges virtuals, normalment de manga, disponibles per a mòbil, tauleta i ordinador. Aquests petits personatges serveixen per entretenir a las persones que els tenen i passar l'estona interactuant amb ells. Poden fer diferents moviments: escalar, dormir, pensar i fins i tot atrapar-te el cursor.

D'una altra banda no tot és bo, sinó que l'ús dels shimejis presenta dos problemes. El primer és que ocupen molt d'espai i el segon és que, si el que estàs fent ho tens sense pantalla completa, pot agafar-te-la i endur-se-la, de tal manera que no hi puguis accedir, tot i que això només passa a l’ordinador.

A l’aplicació de mòbil o tauleta es poden fer més grans, més petits o que canvii la velocitat dels moviments i al portàtil o a l'ordinador si fas clic dret a sobre seu, pots dir-li que faci el que tu vulguis i també es poden posar a sobre de les pestanyes sense pantalla completa.

Ja ens direu què us han semblat i si teniu qualsevol dubte o pregunta ens podeu escriure a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Gener 2018

 

Star Wars VIII

 

star wars

Per Guzmán Fernandez, 1r ESO

El próximo viernes, 15 de diciembre, se estrena el Episodio VIII de Star Wars. Se creía que no harían más películas, pero en los últimos tres años se anunció que la saga tendría continuidad.

¿Qué es Star Wars?

Star wars es un saga de películas creada por George Lucas, el cual nació el 14 de mayo del 1944. La saga hoy en día tiene ocho películas. Lo curioso es que George Lucas empezó la saga por el episodio cuatro y no por el uno.

Star Wars trata de la guerra entre dos bandos: el de la luz y el de la oscuridad. En la saga se ve como van evolucionando los personajes y los bandos.¿A que en todas las películas ganan los buenos?

 Institut Juan Manuel Zafra

Rogent 51 - 08026 Barcelona - Tel.: 934 350126 - 934 351 512 - Fax: 934 502 029 - email: iesm-jmzafra@xtec.cat
logo_consorci LOGO.ESCOLES.S.HORITZONTAL.1.COLOR