No t'ho perdis

Els shimejis

 shimejis

Per Guillem Cerdan, 1r  ESO

Avui us presentem els shimejis! N'heu sentit a parlar? Els shimejis són uns personatges virtuals, normalment de manga, disponibles per a mòbil, tauleta i ordinador. Aquests petits personatges serveixen per entretenir a las persones que els tenen i passar l'estona interactuant amb ells. Poden fer diferents moviments: escalar, dormir, pensar i fins i tot atrapar-te el cursor.

D'una altra banda no tot és bo, sinó que l'ús dels shimejis presenta dos problemes. El primer és que ocupen molt d'espai i el segon és que, si el que estàs fent ho tens sense pantalla completa, pot agafar-te-la i endur-se-la, de tal manera que no hi puguis accedir, tot i que això només passa a l’ordinador.

A l’aplicació de mòbil o tauleta es poden fer més grans, més petits o que canvii la velocitat dels moviments i al portàtil o a l'ordinador si fas clic dret a sobre seu, pots dir-li que faci el que tu vulguis i també es poden posar a sobre de les pestanyes sense pantalla completa.

Ja ens direu què us han semblat i si teniu qualsevol dubte o pregunta ens podeu escriure a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Gener 2018

 

Star Wars VIII

 

star wars

Per Guzmán Fernandez, 1r ESO

El próximo viernes, 15 de diciembre, se estrena el Episodio VIII de Star Wars. Se creía que no harían más películas, pero en los últimos tres años se anunció que la saga tendría continuidad.

¿Qué es Star Wars?

Star wars es un saga de películas creada por George Lucas, el cual nació el 14 de mayo del 1944. La saga hoy en día tiene ocho películas. Lo curioso es que George Lucas empezó la saga por el episodio cuatro y no por el uno.

Star Wars trata de la guerra entre dos bandos: el de la luz y el de la oscuridad. En la saga se ve como van evolucionando los personajes y los bandos.¿A que en todas las películas ganan los buenos?

Wofram Alpha

wolfram

Per Cristina Casas i Álvaro Carmona, 1r ESO

Després de navegar per la pàgina Wolfram Alpha podem afirmar que es tracta d’un cercador de respostes. Té com a objectiu donar respostes directament a les preguntes que li fem.

Aquesta pàgina creada per Wolfram Research té una gran diferència respecte a altres cercadors coneguts com Google o Yahoo, els quals quan fas una cerca et proposen pàgines on trobar la teva resposta però no te la subministren de forma immediata.

Cal dir que quan més curta és la pregunta, més específica és la contesta que obtenim. Per exemple, li poses l’operació que vols fer i et dóna el resultat, però aquest resultat el representa de diferents maneres. Crec que això fa que puguis entendre millor perquè una operació  dóna un cert resultat, ja que cada persona utilitza diferents mètodes per resoldre-la.

Snapchat

snapchat

Per Àgata Padullés, 1r ESO

Introducció

Snapchat és una aplicació per a mòbil que serveix per compartir vídeos i fotografies. La diferència amb altres és que les persones amb qui comparteixes els teus vídeos i fotos podran veure’ls un màxim de deu segons, després el que has enviat desapareix. Aquesta aplicació va ser creada per Evan Spiegel.

Al 2013 es va afegir a l’aplicació la possibilitat de deixar que els amics puguin veure les fotos i els vídeos durant 24 hores, i a l’any següent s’hi van agregar el xat de vídeo i missatgeria amb la característica que el text desapareix un cop llegit.

 Institut Juan Manuel Zafra

Rogent 51 - 08026 Barcelona - Tel.: 934 350126 - 934 351 512 - Fax: 934 502 029 - email: iesm-jmzafra@xtec.cat
logo_consorci LOGO.ESCOLES.S.HORITZONTAL.1.COLOR