Equip de redacció

Equip de redacció 2017-18

er3

Us presentem al nou equip de redacció de la revista, aquest any amb incorporacions d'alumnat de 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO. Un grup amb molt d'entusiasme i noves idees.

Si su tempta el periodisme, feu-ne un tast amb aquesta activitat, coneixereu de primera mà el món de la publicació digital.

Zafra news 2015-16

er1516

Us presentem el nou equip de redacció de la revista, enguany integrat per alumnat de 1r, 2n i 3r d'ESO. També comptem amb col·laboradors d'altres cursos que participen esporàdicament i aquells que ho fan a distància.

Ja ho sabeu si teniu ganes d'escriure podeu enviar els vostres textos al correu de la revista i farem el possible per publicar-los!

Equip de redacció 2016-17

equip r 1617

Encetem un nou curs i tenim la sort de comptar amb moltes col·laboracions. Aquest curs s'han incorporat a l'equip de redacció de la revista noves alumnes de 1r d'ESO, són la Julia Alves, l'Ailin Bacca, la Marboré Cabezas, la Marta Camacho i l'Aylin Romero. Benvingudes!!! També formen part de l'equip un inestimable i molt dedicat grup de veterans: l'Emma Alfonso, la Gemma Lorca i en Pau Vega. 

Si voleu estar ben informats de tot el que es cou a l'institut i moltes més coses, no deixeu de conectar amb Zafra News, tenim previstos molts reportatges i entrevistes que de ben segur us interessaran.

Equip 2014-15

er 14 15

Ja hem començat l'activitat de revista! Aquest curs comptem amb un molt bon equip format per alumnat de 1r d'ESO: Martí Arimany, Lucia Barraza, Emma Buisan, Biel Clarella, Duna Galup, Xènia Gatius, Elena Martí i Sharon Ureña. Benvinguts! Ens espera un curs molt interessant.

Enguany les redactores del curs passat participaran en moments puntuals. D'altra banda, ja sabeu que totes les col·laboracions són benvingudes, podeu enviar els vostres escrits a la bústia de la revista i sempre que sigui possible els publicarem.

More Articles...