Passatemps per a tots

rubi

Per Conchi Vecino, 3r ESO

Actualment hi ha molts entreteniments amb els que passem el nostre temps lliure, com per exemple: jugar amb el amics/gues al parc, conectar-se online per fer partides a videojocs, jocs de taula que podem jugar tant amb la família com amb els amics... Però n’hi ha un que és força popular al Zafra: el cub de Rubik!

El cub de Rubik és un trencaclosques inventat per l'escultor i professor d'arquitectura hongarès, Ernö Rubik. És un trencaclosques que per alguns pot semblar molt complicat, però que per altres pot ser un mètode de relaxació i una oportunitat d’alluyar-se del que els envolta i, per un moment, no fixar-se en els pensaments que els passen pel cap. Es tracta de recomposar el trencaclosques de forma que les peces que hi hagi a cada una de les sis cares del cub, siguin totes del mateix color.

A part de la gent que utilitza els cubs com a mètode de relaxació, n’hi ha d’altres que prefereixen competir amb altres jugadors.

Aquí, a l'institut s’ha fet un concurs de cubs de Rubik perquè s’ha vist que al centre hi ha molta gent que està interessada en aquest passatemps. El concurs ha consistit en fer el cub de Rubik amb la màxima rapidesa. Hi ha hagut molts participants de diferents cursos que s’han anat enfrontant i passant diverses eliminatòries fins quedar una parella i finalment un guanyador.

Gener 2018

 Institut Juan Manuel Zafra

Rogent 51 - 08026 Barcelona - Tel.: 934 350126 - 934 351 512 - Fax: 934 502 029 - email: iesm-jmzafra@xtec.cat
logo_consorci LOGO.ESCOLES.S.HORITZONTAL.1.COLOR