Fira de Turisme

fira2

Per Emma Alfonso i Gemma Lorca, 2n ESO

Una Fira de Turisme és una congregació d’agències de viatges. Cada agència té una paradeta en la que s’informa de què es fa en aquesta, s'expliquen coses sobre el país i es responen preguntes dels clients interessats. En el nostre cas, les agències de la fira eren organitzades pels grups de projectes. Cada grup era un país. Alguns dels països que vam estudiar van ser: Indonèsia, Estats Units, França, Noruega…

La Fira la vàrem muntar gràcies al projecte que estàvem realitzant. Aquest consistia en investigar certs aspectes sobre el país, tals com, la religió, gastronomia, clima, vestimenta, etc. (amb cadasqun d’aquests tòpics s’havia de fer una activitat). Després de presentar el nostre treball davant de classe, vam fer un expositor per posar uns fulletons que havíem dissenyat previàment amb nformació del país que havíem escollit, i vam fer la Fira.

Per preparar-la, cada grup va fer un cartell amb el nom del país i imatges relacionades. També vam haver de forrar una taula i decorar-la com el grup volgués. A sobre de la taula havíem de tenir un dossier amb totes les activitats que havíem fet al llarg del projecte i l’expositor amb els fulletons. Si volíem podíem fer un menjar típic del país per la gent que venia a la fira.

La gent que podia visitar la fira eren totes les famílies i amics dels alumnes de 2n d’ESO que havien realitzat aquest projecte. A l'enllaç podeu veure fotografies del dia de la Fira.

Si haguéssim de canviar alguna cosa del projecte seria millorar l’organització global entre tots, tant professors com alumnes.

El més interessant d’aquest projecte per nosaltres ha estat tot l’aprenentatge que hem fet, no solament el treball en equip, sinó també buscar les coses per internet, saber escollir activitats i conèixer millor un país.

Maig 2017

 Institut Juan Manuel Zafra

Rogent 51 - 08026 Barcelona - Tel.: 934 350126 - 934 351 512 - Fax: 934 502 029 - email: iesm-jmzafra@xtec.cat
logo_consorci LOGO.ESCOLES.S.HORITZONTAL.1.COLOR