A Juan Marsé

Per Marta Camacho, 1r ESO

marse

La Mireia Gallardo i la Clàudia Olmedillas ens han explicat l'acció dedicada a Juan Marsé que van dur a terme fa uns dies a classe, en relació a la lectura que estan fent en la matèria de llengua castellana.

Marta Camacho: Hem vist un tuit al twitter de l'institut i ens ha cridat l’atenció, exactament què heu dedicat a Juan Marsé?
Mireia Gallardo: Aquest any ens tocava la lectura de “Últimas tardes con Teresa” i parlant amb la nostra professora de castellà ens va dir que un podíem dedicar un dia en honor a Juan Marsé i vam decidir vestir-nos com els personatges de la lectura.
Clàudia Olmedillas: Els nois anaven vestits com un dels personatges que surt al llibre i nosaltres, les noies, també anàvem vestides com un personatge que surt a la novel·la.

MC: Per què a Juan Marsé?
CO: Perquè és l’autor del llibre “Últimas tardes con Teresa”.

j marse

MC: Per a què us ha servit?
CO: Per connectar...
MG: Per poder posar-nos més en el paper dels personatges del llibre i conèixer una mica més la història que estem llegint.

MC: Havíeu fet alguna acció similar anteriorment?
MG: No, és el primer cop que ho hem fet.

MC: Com va sorgir la idea?
CO: Un dia parlant a classe amb la professora de castellà, la Manuela, ens va proposar la idea. A tots ens va semblar bé i vam decidir que sí que ho faríem. Ens vam posar d’acord en quin dia ho faríem i en com ens vestiríem.

MC: Planegeu fer -ne altres?
MG: Crec que la professora va dir que, a cada part del llibre que llegíssim, faríem referència a algun dels personatges que hi surten. Ara hem llegit la primera part.

Moltes gràcies i fins la propera!

Octubre 2016

 Institut Juan Manuel Zafra

Rogent 51 - 08026 Barcelona - Tel.: 934 350126 - 934 351 512 - Fax: 934 502 029 - email: iesm-jmzafra@xtec.cat
logo_consorci LOGO.ESCOLES.S.HORITZONTAL.1.COLOR